Wendy van Dijk vindt haat-tweets over Chantal Janzen leuk

Door: DitjesDatjes
08-09-2019

Wendy van Dijk zou zaterdagavond druk op Twitter hatelijke opmerkingen over Chantal Janzen hebben geliket. Twitteraars waren voornamelijk geschokt over het uiterlijk van Chantal tijdens de show Dancing With The Stars. Blijkbaar vond Wendy de tweets leuk genoeg om het een hartje te geven. Nu blijkt dat het niet van Dijk was maar ,,een derde persoon”.

‘Een hekel aan negativiteit’

,,Ik was verbijsterd, dit zou ik zelf natuurlijk nooit doen” laat Wendy zondagochtend weten. De presentatrice heeft voorheen al meerdere malen aangegeven ,,een hekel aan negativiteit” te hebben en is geschokt door het voorval. Talpa zou het betreurend vinden dat de indruk zou kunnen ontstaan dat van Dijk dit soort berichten leuk zou vinden.

Opvallend

Het valt kijkers en journalisten op dat Wendy tweets aan het liken is. ,,Óf Erland zit achter de gezamenlijke iPad, óf ze is toch niet zo’n positiviteitsgoeroe als ze in dat draak-van-een-blad doet voorkomen” twittert de journaliste Nikki Sterkenburg. Columniste Nynke de Jong wilde ook van zich laten horen: ,,Wendy weet niet dat we kunnen zien welke tweets ze liket. Oh boy”.

Wachtwoord veranderd

Inmiddels is er al actie ondernomen om de wachtwoorden van Wendy te veranderen volgens Talpa. Daarnaast heeft ze ook al contact opgenomen met Chantal om een verklaring af te leggen.

https://twitter.com/SterkNikki/status/1170555774965338113?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.telegraaf.nl%2Fentertainment%2F1753793971%2Ftwitter-rel-wendy-en-chantal-ik-ben-verbijsterd

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen