Wens Tino Martin komt uit

Door: Tanja Brouwer
26-05-2020

Tino Martin trok onlangs de stoute schoenen aan en vroeg Gordon, een van zijn grote voorbeelden, om samen met hem duet te zingen. Het antwoord van de voormalige Topper viel niet tegen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Boegbeeld’

Hoewel Gordon vijf jaar geleden afscheid nam van zijn zangcarrière, besluit hij toch nog een keer de studio in te kruipen. Tino vroeg hem namelijk om nieuw leven in een van zijn oude nummers te blazen. ,,Gordon is een boegbeeld, iemand die niet weg te denken is uit de muziekhistorie”, zegt Tino tegen Shownieuws over Gordon. ,,Dus hoe leuk is het dan als je Gordon vraagt en hij doet mee?!” Het nummer dat ze gaan zingen heet ‘Als alles wat je zegt echt waar zou zijn’.

Vals zingen

De belofte van Gordon dat hij met Tino een nummer gaat zingen, zal Tino vast veel goed doen. Vorige keer dat de zanger in het nieuws kwam, was het namelijk niet positief. Begin april was Tino te gast in talkshow M waar hij het nummer ‘That’s what friends are for’ zong. Helaas kon hij de goede toonhoogte niet te pakken krijgen en konden kijkers hun oren niet geloven. Op Twitter schreven zij massaal over de vals zingende Tino.

Meer DenD