Werkgever Erik los op Boer zoekt Vrouw

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het liefdesavontuur van Annemiek en Erik liep snel af en kreeg eigenlijk niet eens de kans om zich verder te ontwikkelen. Voordat ze hun gevoelens voor elkaar uitgesproken hadden, stuurde de boerin Erik naar huis door een ‘te grote afstand’ van 70 kilometer tussen hun woonplaatsen. Vrienden, familie en de baas van Erik leven enorm mee met de jongen. 

‘Ik heb mijn bedenkingen’

Als weekblad Weekend met Erik belt, vertelt hij dat hij niets mag zeggen over Boer zoekt Vrouw omdat hij van de KRO-NCRV een spreekverbod opgelegd heeft gekregen. Wie wel mag praten, en dat ook graag doet, is de werkgever van Erik. Naast dat Erik samen met zijn ouders een paardenfokkerij heeft, helpt hij ook een handje op de zorgboerderij. Die eigenaar, Zwier van der Weerd heeft een hele duidelijke mening over hoe het programma is verlopen. ,,Ik heb zo mijn bedenkingen over het programma. Het is leuk dat Annemiek eraan meedoet, maar wat ik mij afvraag: hebben die jongens überhaupt de kans gehad om intens met de meisje te praten? Dan komt Yvon, zo’n moederfiguur naar de boerderij om de boel te sussen en vraagt ze aan Erik: ‘Wil jij wel wel?’.” 

Volgens Zwier was het veel beter geweest als Yvon al eerder in had gegrepen. ,,Ik vond dat ze wel heel veel knuffelde met Annemiek toen de jongens weg waren. Dat had ze veel eerder moeten doen.” Volgens de werkgever van Erik had Annemiek wel hulp kunnen gebruiken om haar wat dichter tot de jongens te brengen. Zwier denkt ook dat de mannen die met Annemiek gingen daten achteraf niet blij zijn met hun deelname, vooral omdat Annemiek regelmatig negatieve dingen over hen zei in het programma. ,,Hadden die jongens geweten hoe ze over hen dacht, dan weet ik niet of ze zo lang gebleven waren.” 

Tags

ANNEMIEKBOER ZOEKT VROUWBOOSBZVERIKSPIJTWERKGEVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck