Wes en Yo doen XaXa en villa Ibiza in verhuur

Door: DitjesenDatjes
01-05-2019

Het ziet ernaar uit dat het huwelijk van Yolanthe en Wesley toch echt op de klippen loopt. Eerder waren er namelijk geruchten dat hun restaurant op Ibizia XaXa niet open ging, en dat is nu bevestigd. Volgens RTL Boulevard staat XaXa te koop en hun woning op het eiland is ook te huur.

Te koop

Het was de grote droom van het stel om een restaurant op Ibiza te beginnen. Hoewel er in het begin problemen waren met de buren, is XaXa er toch gekomen. Het stel bracht er samen met hun zoon Xess Xava heel wat weken door. Het was hun eigen paradijsje.

De droom veranderde in een nachtmerrie toen bekend werd dat er problemen zijn binnen het huwelijk van Yolanthe en Wesley. Hun zoontje zal opgroeien in een gebroken gezin, en het powerkoppel gaat voortaan waarschijnlijk gescheiden door het leven. Dat betekent ook het einde van het succesvolle restaurant XaXa, dat volgens RTL Boulevard nu te koop is voor een enorm bedrag van zes miljoen euro! Ook hun villa op het eiland gebruiken ze niet meer, en dus hebben ze die te huur gezet voor een bedrag tussen de 10.000 en 15.000 euro per maand.

Stilte

Sinds bekend is dat er problemen zijn binnen het huwelijk van de voetballer en de presentatrice, hebben ze niets meer van zichzelf laten horen. Het is dan ook onduidelijk of ze proberen hun huwelijk te redden of dat ze al gescheiden wonen.

Meer DenD