Wesley en Yolanthe hebben genoeg van elkaar

Door: DitjesDatjes
05-03-2019

Wat acht jaar lang een het droomhuwelijk leek, is volledig uit elkaar gebarsten. Wesley Schneijder, de stervoetballer die zijn laatste jaren slijt in Qatar, en zijn vrouw Yolanthe met de meisjesnaam Cabau gaan scheiden!

Wat een drama voor Xess Xava, hun zoon, Wat zo mooi leek van buitenaf blijkt nu een geweldig drama voor de twee. Yolanthe had een gebroken relatie achter de rug toen ze in de armen viel van de voetballer, die in Utrecht is geboren. Ze was toen nog met Jan Smit samen en woonde zelfs met hem in Volendam.

De laatste maanden sijpelden al geruchten door dat de twee elkaar minder vaak zouden zien. Wesley is gebonden aan zijn wedstrijdschema en Yolanthe pakte ook haar eigen carrière weer op. Het stel heeft overigens ook nogal wat onroerend goed samen, waaronder een huis op het Spaanse eiland Ibiza, waar ze twee jaar gelden ook een club zijn begonnen waar bekend Nederland was uitgenodigd voor de opening. Maar er werd ook een appartement gehuurd aan het Amsterdamse IJ, naast dat van Yolanthe’s zus Xelly.

Een jaar geleden ging het gerucht dat het huwelijk van Wesley en Yolanthe zou wankelen, meldde Story destijds.

Het gezin verhuisde naar Madrid, Milaan, Istanbul en Cannes en uiteindelijk naar Al-Gharaffa Sports Club in Qatar. Ging het steeds goed met het stel, maar in Doha was er opeens kennelijk geen chemie meer. Jolanthe en Xess Xava werden er nauwelijks gezien.

Heeft Yolanthe een nieuwe liefde is nu de grote vraag… Of was de liefde gewoon op?

Yolanthe zou een jaar geleden in Los Angeles zijn gezien met Maurice ‘Momo’ Mobetie, de ex-vriend van Sylvie Meis! Maar dat kan ook gewoon kwaadsprekerij zijn.

,Ik ben nog erg verliefd op Wesley. Van een scheiding is en zal geen sprake zijn”, was steeds het commentaar. Alle geruchten werden consequent de kop ingedrukt en afgedaan als leugens.

 

 

Meer DenD