Wesley en Yolanthe toch weer samen!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wat niemand had verwacht lijkt nu toch te gaan gebeuren: Wesley en Yolanthe zijn weer bij elkaar! Dat zegt een bron tegen weekblad Privé. Het beroemde koppel is zelfs weer zo gelukkig met elkaar, dat ze plannen hebben om te gaan samenwonen!

Opbloeien

De afgelopen weken hielden Wesley en Yolanthe zich stil op sociale media. Als ze al werden gezien, waren ze nooit samen. Velen dachten dan ook dat Xess Xava zou opgroeien met gescheiden ouders en dat de drukke carrières van de voetballer en de presentatrice het huwelijk had genekt. Een tijdje uit elkaar gaan bleek genoeg te zijn om de liefde weer te doen laten opbloeien.

Volgens het weekblad heeft Wesley aan zijn vrienden het goede nieuws verteld. Een van die vrienden heeft gesproken met Privé: ,,Wesley nam ons in vertrouwen en zei: ‘Wat niemand nog weet is dat Yo en ik weer bij elkaar komen. We gaan niet scheiden. We zijn eruit, we hebben lange gesprekken gehad en we willen allebei samen met elkaar door.'”

Waar?

Voorlopig wonen de twee nog apart, maar daar komt dus snel verandering in. Waar ze gaan samenwonen blijft nog even gissen. Blijkbaar was het stel niet gelukkig in Qatar, en de afgelopen tijd zijn de twee de hele tijd in Nederland geweest waar hun families wonen. De kans bestaat dat ze zich hier vestigen, maar Yolanthe en Wesley kennende zoeken ze de zon op.

Tags

PRIVEQATARWESLEYXESS XAVAYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck