‘Wesley en Yolanthe weer aan het daten’

Yolanthe Cabau Wesley Sneijder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wesley Sneijder wil Yolanthe terug. De voetballer nam eerder al de schuld op zich van de scheiding en onthulde te vaak te zijn verleid door feestjes, drank en vrouwen. Na een breuk van anderhalf jaar lijkt het erop dat Yolanthe klaar is om hem zijn fouten te vergeven. 

Tweede kans


Een goed ingewijde bron vertelt aan weekblad Story: ,,Wesley en Yolanthe zijn weer voorzichtig aan het daten, dat weet nog bijna niemand.” De twee zouden elkaar in alle rust willen onderzoeken of ze hun huwelijk nieuw leven kunnen inblazen. ,,Voor Wesley betekent dit enorm veel. Hij is nog altijd stapelgek op Yolanthe.” Voor Yolanthe ligt de situatie volgens de bron anders. ,,Yolanthe wilde niets liever dan een gelukkig gezinsleven, maar dat maakte Wesley onmogelijk. De afgelopen weken en maanden heeft Yolanthe gezien dat Wesley enorm zijn best heeft gedaan om te veranderen.” De actrice is dus bereid Wesley een tweede kans te geven maar volgens de bron moet Wesley erg zijn best doen Yolanthe weer voor hem te winnen. 

Samen naar Los Angeles?

Op dit moment is Yolanthe vooral erg druk met de opnames van de film Just Say Yes. Ze was de afgelopen tijd samen met haar zoontje in Nederland en had daarom meer tijd om Wesley te zien. Xenia Kasper, de manager van Yolanthe, laat over de geruchten weten: “Yolanthe is voornamelijk aan het draaien, dus dat kan ik niet bevestigen.” Ook heeft weekblad Story Wesley zelf benaderd. ,,Ik wil er echt niets over zeggen”, laat hij weten.

Over een paar weken gaan Yolanthe en Xess Xava terug naar Los Angeles waar zij tegenwoordig wonen. Zal Wesley ook in het vliegtuig zitten?


Tags

DatenKasbergentweede kansUit elkaarWesley SneijderXess XavaYolanthe Sneijder-Cabau

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie