‘Wesley intiem gespot met deze bekende vrouw’

Wesley Sneijder
Door: DitjesenDatjes
08-01-2020

Wesley Sneijder is nog getrouwd met Yolanthe, maar lijkt de hoop dat het ooit goedkomt te hebben opgegeven. De voormalig voetballer is namelijk intiem gespot met een bekende Nederlandse vrouw, die een tijdje geleden nog werd gekoppeld aan André Hazes…..

Erg gecharmeerd

Het gaat om Nikkie Plessen. De mode-ontwerpster gaf onlangs een feestje in de Ziggo Dome, waar onder andere André Hazes optrad. Wesley was aanwezig en leek zich behoorlijk goed te vermaken met de gastvrouw. Een ooggetuige meldt aan weekblad Weekend dat de twee het erg goed met elkaar konden vinden en dat Wesley erg gecharmeerd leek van Nikkie.

Nikkie leek op haar beurt ook behoorlijk onder de indruk van Wesley, en dat terwijl zij een relatie heeft met miljonair Ruben Bontekoe. ,,Ik vond het een beetje gênant. Iedereen weet dat Nikkie een man thuis heeft zitten, maar dat leek haar op dat moment niet te deren. Er was natuurlijk ook de nodige alcohol in het spel”, zegt de bron tegen Weekend.

Intiem met bekende mannen

Dat Nikkie valt op bekende en rijke mannen is geen geheim. Een tijd geleden werd zij intiem gezien met André Hazes, nog voordat de breuk met Monique bekend werd. In 2013 werd zij ook al eens gekoppeld aan een andere voetballer: Rafael van der Vaart. De geruchten zijn nooit bevestigd, maar destijds hebben meerdere bronnen beweerd dat de twee het bed hebben gedeeld.

 

 

Meer DenD