Wesley laat huis bouwen op Ibiza….maar waar is Yolanthe?

Tientallen keren is Wesley Sneijder met Yolanthe, en later ook met zoontje Xess Xava, naar Ibiza gegaan. Blijkbaar voelt hij zich daar net zoals Yolanthe erg thuis, want weekblad Story weet dat de voetballer daar een huis laat bouwen. En Yolanthe is in geen velden of wegen te bekennen.

Strand

Een bron weet aan weekblad Story het volgende te vertellen: ,,In het dorpje Jesús, dicht bij het strand van Talamanca. In de buurt van Ibiza-stad en de haven.” Daar zou op dit moment een huis voor Wesley Sneijder worden gebouwd. ,,Wesley wordt de buurman van Estelle Cruijff en Lucille Werner, die iets verderop een appartement bewonen.”

Wesley is nog steeds met Yolanthe getrouwd, maar het huwelijk gaat absoluut niet goed. Een aantal maanden geleden maakten ze bekend dat er wat spanningen zijn en sindsdien zijn ze nog maar enkele keren samen gezien. Yolanthe woont momenteel in Nederland in Amsterdam, op steenworp afstand van haar familie. Waar Wesley nu verblijdt is onduidelijk, maar een tijd terug maakte hij de straten van de Utrechtse wijk Zuilen nog onveilig en vernielde daar een auto. Zoontje Xess Xava is, als we op de foto’s en filmpjes op Instagram afgaan, voornamelijk bij Yolanthe. Misschien dat Wesley daarom wel een huis op Ibiza laat bouwen. Zo kan hij ook naar het eiland toe als Yolanthe daar met de kleine Xess Xava naar toe gaat.