Wesley moet zoontje maanden missen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Tienduizenden mensen van over de hele wereld moeten de afgelopen maanden hun vrienden en familie missen door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Voor Wesley Sneijder geldt dat hetzelfde, maar hij moet daarnaast ook zijn zoontje Xess Xava missen. Die heeft hij al weken niet gezien. 

‘Niet zo fijn’

Toen Wesley en Yolanthe bekend maakten van elkaar te scheiden, vertrok Yolanthe al snel naar Los Angales om daar haar carrière op te bouwen. Hoewel bijna al haar familie in Nederland woont en ze hier ook nog veel vrienden en kennissen heeft, zit ze nog steeds in Amerika samen met haar zoontje Xess Xava. En dat terwijl Wesley nu in Nederland zit. ,,Het is natuurlijk niet fijn dat we op zo’n grote afstand zitten, en dan is er ook nog het tijdsverschil. Ik ben heel close met mijn moeder, zussen en Wesleys moeder, dus we proberen zoveel mogelijk contact te houden”, zegt Yolanthe nu in Grazia. 

Het is onduidelijk hoe Wesley en Yolanthe het co-ouderschap hebben ingedeeld. Het lijkt er namelijk sterk op, ook al voor de coronacrisis, dat het jongetje vooral bij Yolanthe is. De actrice post regelmatig filmpjes van het jongetje die de grootste pret heeft tijdens het verven, voetballen en skiën. 

Tags

AMERIKACORONALOS ANGELESMOEDERSCHEIDINGUIT ELKAARVADERWESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie