Wesley onthult oorzaak scheiding: ‘Drank, vrouwen, foute vrienden’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In de nieuwe biografie van Wesley Sneijder vertelt de voormalig voetballer openhartig over de scheiding tussen hem en Yolanthe Cabau van Kasbergen.  Toen de breuk vorig voorjaar bekend werd gemaakt, liet hij al doorschemeren de schuld van de scheiding op zich te nemen. In het boek legt hij uit waarom het tussen hem en Yolanthe spaak liep. 

‘Verknald’

,,Ik heb het verknald, meerdere keren”, schreef Wesley in mei 2019 op zijn Instagram. Het was zijn eerste reactie nadat in maart de breuk tussen hem en Yolanthe bekend was gemaakt. Wesley lijkt nog steeds te vinden dat hij grotendeels de oorzaak is van de breuk want in zijn biografie, geschreven door Kees Jansma, geeft hij opnieuw toe grote fouten te hebben gemaakt. 

Spijt?

,,Het ging mis. Door mij”, citeert De Telegraaf uit het boek dat zaterdag uitkomt. ,,Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo.”

Uiteindelijk heeft Wesley naar eigen zeggen alles opgebiecht aan Yolanthe. Nog steeds weet hij niet waarom hij zich zo heeft misdragen. ,,Ik mis niks bij Yolanthe, er is niks mis met haar. Wat het wel is? Roem, ego, geld. Macht. Lust. En ja, de pijn komt achteraf.”

Tags

UIT ELKAARWESLEYYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck