Wesley: ‘Over één jaar zijn Yo en ik samen’

Wesley Sneijder
Door: Tanja Brouwer
02-07-2020

Wesley Sneijder woont alleen in zijn appartementje in Utrecht terwijl Yolanthe samen met hun vierjarige zoontje Xess Xava in Los Angeles verblijft. Het coronavirus heeft erv oor gezorgd dat ze elkaar nu niet kunnen opzoeken en letterlijk ver van elkaar verwijderd zijn. Ondanks deze moeilijke periode, houdt de voetballer goede hoop dat alles weer goedkomt. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nieuw bedrijfje

Na een huwelijk van tien jaar maakten Wesley en Yolanthe vorig voorjaar bekend uit elkaar te gaan. De verdeling werd al snel duidelijk: Yolanthe ging haar droom achterna om door te breken als actrice in Amerika en verhuisde samen Xess Xava naar Los Angeles. Terwijl zij hard werkt aan haar carrière, is die van Wesley juist op een laag pitje gezet nadat hij is gestopt met voetballen. Sinds kort is hij met een paar vrienden een nieuw bedrijfje gestart en dat probeert hij nu succesvol te maken, maar dat is niet zijn enige doel. 

Vergeven

In weekblad Privé laat hij weten dat hij over één jaar zichzelf weer samen zit met Yolanthe. ,,Ik zie ons als een gelukkig gezin. Dat we ergens op een mooi plekje wonen en dat we kunnen terugkijken op een zware periode, waar we samen uit zijn gekomen.” De voormalig voetballer hoopt dus nog steeds dat Yolanthe hem vergeeft, want dat Wesley voornamelijk ervoor heeft gezorgd dat het huwelijk voorbij is, heeft hij meerdere malen duidelijk gemaakt. In zijn nieuwe boek staat dat hij verleidingen, waaronder wilde feesten en vrouwen, niet altijd heeft kunnen weerstaan.

Meer DenD