Wesley Sneijder begaat carrière-switch

Door: Tanja Brouwer
22-05-2020

Tekst gaat verder onder advertentie

Wesley Sneijder is sinds enkele maanden gestopt met voetballen en moest opzoek naar een andere invulling in zijn leven. Hij besloot niet zoveel veel voormalig topsporters een andere functie binnen de voetbalwereld te bekleden, maar te kiezen voor iets heel anders. 

Winstgevende strategieën

De broer van Wesley, Rodney, kondigde een tijd geleden al aan dat hij, zijn broer, zanger Rolf Sanchez en nog een aantal andere mannen een nieuw project opstarten. Wat dit was, bleef geheim. Donderdagavond ging hun nieuwe project live, en wat blijkt? Wesley gaat de online marketing in. Rodney schrijft het volgende op zijn Instagram: ,,We zijn online! Zijn met Marck van Baal zijn we ons nieuwe project gestart. Rolf Sanchez, Wesley Sneijder en ik gaan de komende tijd ondernemers helpen hun bedrijven te laten groeien door middel van winstgevende online strategieën.” Vervolgens roept hij ondernemers op om de nieuwe website te bezoeken.

Geïnteresseerden kunnen een gratis training krijgen van niemand minder dan Wesley en Rolf. De vraag is natuurlijk: Hoe weten de voetballer en de zanger zoveel over adverteren op Facebook. Vaak gaat daar een studie Marketing of een aantal cursussen aan vooraf. Heeft Wesley in de tijd dat hij niets van zich heeft laten horen zich laten omscholen? 

Meer DenD