Wesley Sneijder bezoekt leegstaande beachclub XaXa

Beachclub Xaxa
Door: Charlotte Wijnen
08-06-2021

Failliet of toch niet: wat is er aan de hand met beachclub XaXa? Wesley Sneijder laat voor het eerst in lange tijd een glimp zien van het leegstaande pand.

In zijn Instagram Stories deelt Wesley Sneijder na een lange tijd weer een aantal foto’s van het restaurant op Ibiza. Het restaurant, dat hij samen met Yolanthe Cabau heeft, is al een poosje dicht.

‘Mooie plannen’

Volgens geruchten zou de horecazaak failliet zijn. Maar Wesley ontkent dit. ,,XaXa ligt er keurig bij”, reageerde de oud-voetballer al eerder in zijn Instagram Stories. ,,We zijn nog nooit failliet gegaan. We staan nergens in het rood. Er liggen mooie plannen voor XaXa.”

Maar weekblad Story schrijft dat de club op het Spaanse eiland al voor langere tijd gesloten is. Ook zou de club verandert zijn van een glamour-restaurant naar een bouwval. Maar Wesley wil blijkbaar het tegendeel bewijzen: hij deelt foto’s van een XaXa dat helemaal niet lijkt op een bouwval.

Onaangeraakt

RTL-Boulevard meldde al eerder dat XaXa inderdaad dicht is, maar dat dit is wegens verbouwwerkzaamheden. Op de foto’s die Wesley nu deelt in zijn Instagram Stories, ligt XaXa er heel anders bij dan we hadden verwacht. Het interieur lijkt onaangeraakt. Het lijkt niet op een bouwval, maar ook niet alsof er een verbouwing aan de gang is.

Deuren openen?

Wesley en Yolanthe openden in 2017 hun zaak, die zij vernoemd hebben naar hun zoon Xess Xava. Eerder gingen er ook al geruchten rond dat ze XaXa verkocht zouden hebben, maar dit werd ontkend door het management van Yolanthe.

Het ziet er nu in ieder geval naar uit dat het restaurant zo weer de deuren kan openen. Of er al een verbouwing heeft plaatsgevonden en dat de ‘mooie plannen’ die Wesley heeft met XaXa uit gaan komen, zullen we nog even moeten afwachten…

Meer DenD