‘Wesley Sneijder deelt geld uit aan wildvreemde mensen’

Wesley speelt voor sinterklaas
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wesley Sneijder zou tijdens een avondje stappen zomaar geld hebben uitgedeeld aan mensen die hij niet kent. ,,Hij gaf ineens honderd euro.”

Juicechannel heeft een vaste rubriek waarin mensen hun ervaringen met BN’ers kunnen delen. Een bron beweert een gekke ervaring te hebben gehad met Wesley Sneijder tijdens het uitgaan.

Honderd euro

,,Wesley Sneijder was op stap met zijn manager, ik was met mijn collega op stap”, begint de bron het verhaal. ,,Mijn collega had te diep in het glaasje gekeken, dus buiten hielpen we haar even. Toen liepen Wesley en zijn manager langs, gaven honderd euro aan een andere collega omdat we zo goed onze collega hielpen. Geen slechte ervaring, maar wel een beetje van: Zie mij met al mijn geld.”

Overigens kende Wesley deze mensen niet. ,,Totaal onbekenden waren wij voor hun. Dit was wel uit de periode dat er vaker gekke verhalen over Wesley in de media kwamen.”

Meer verhalen

Niet alleen Wesley Sneijder, maar ook Jody Bernal komt voorbij in de rubriek van Juicechannel. Jody zou tijdens het winkelen hebben geëist dat een schoenenwinkel speciaal voor hem zou sluiten. ,,Hij kwam bij mijn moeder om schoenen te passen en eiste dat de winkel dichtging omdat hij kwam shoppen”, schreef de bron in een bericht aan het juicekanaal. De bron noemde Jody een ‘arrogante kwal’. ,,Toen mijn moeder zijn eis afwees, vond hij dat niet leuk en zei hij: ‘Weet je wel wie ik ben?”’

Tags

WESLEY SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck