Wesley Sneijder durft niet te daten

Wesley bang om te gaan daten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wesley Sneijder is al een tijdje vrijgezel, maar moet er niet aan denken om weer te gaan daten. Dat heeft onder meer met zijn ex Yolanthe te maken, maar ook omdat hij lijkt te vrezen voor de juicekanalen. ,,Binnen een uur zou het op alle juicekanalen staan.”

Wesley Sneijder staat vier jaar na de breuk met Yolanthe Cabau nog altijd niet open voor een nieuwe relatie. Sterker nog: hij wil niet eens gaan daten. Eén van de redenen waarom hij zich niet openstelt, is de hoop dat hij weer samenkomt met Yolanthe.

Loslaten

Kort na de breuk in 2019 liet hij direct al weten dat het lijmen van hun huwelijk zijn belangrijkste doel in het leven was. ,,Eerst wil je haar heel erg vastgrijpen, maar eigenlijk heb ik beseft dat het loslaten belangrijker is. Om vervolgens misschien weer iets op te bouwen”, vertelt hij in de YouTube-serie Open kaart. Het zou ‘geweldig’ zijn als dat lukt, vervolgt hij. ,,Dat zou het mooiste zijn wat er is.”

Contact

Wesley vertelt dat hij goed contact heeft met Yolanthe. ,,Maar niks in de zin van dat we toekomstplannen hebben”, legt hij uit. ,,Ik ben lekker aan het leven; gebeurt dat, dan gebeurt dat. Krijg ik met iemand anders een relatie, is dat ook mooi.”

Juicekanalen

Wesley zegt in ieder geval niet op zoek te gaan naar een relatie. Waarom niet? ,,Ik ben druk en veel aan het reizen. Ik maak zoveel mooie dingen mee, dus het idee dat ik een relatie wil pakt me nog niet”, vertelt hij. Ook lijkt hij te vrezen voor de juicekanalen. ,,Natuurlijk heb ik wel contacten, maar het is ook niet zo dat ik ga afspreken om te gaan daten. Binnen een uur zou dat op alle juicekanalen staan.”

Tags

WESLEY SNEIJDERYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck