Wesley Sneijder in ziekenhuis na klachten op borst: broer Rodney reageert

Wesley Sneijder in ziekenhuis opgenomen||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wesley Sneijder is gisteren opgenomen in het ziekenhuis nadat hij klachten kreeg in zijn borstkas, meldt Yvonne Coldeweijer. Rodney, de broer van Wesley, vertelt hoe het nu met hem gaat.

De schrik zat er gisteren goed in bij Wesley Sneijder en zijn omgeving: hij kreeg klachten op de borst en werd daarom opgenomen in het ziekenhuis.

Pijn in de borstkas

,,Volgens een spion lag rond half 4 vanmiddag Wesley Sneijder bij de eerste harthulp (CCU) in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein met thoracale pijnklachten. Dat is pijn in de borstkas”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Of hij met een ambulance is gebracht of dat hij zichzelf heeft aangemeld is niet duidelijk. Ook is het niet bekend of hij inmiddels alweer uit het ziekenhuis is ontslagen. Wel zou Wesley steun hebben gekregen van een speciaal persoon. Het gerucht gaat namelijk rond dat ook Yolanthe is gespot in het ziekenhuis.

Broer Rodney reageert

Inmiddels heeft Rodney, de broer van Wesley, gereageerd op het nieuws van de ziekenhuisopname. In gesprek met juicekanaal Realityfbi laat hij weten hoe het nu met Wesley gaat. ,,Niks aan de hand”, schrijft hij opgelucht.

Zwaar traject

Onlangs had de familie Sneijder al te maken met schokkend nieuws. Sylvia, de moeder van Wesley en Rodney, werd opgenomen in een ziekenhuis in Turkije met een longtumor. Later bleek echter dat ze lijdt aan lymfeklierkanker.

Inmiddels heeft Sylvia haar eerste chemobehandeling achter de rug. En ondanks dat ze een zwaar traject in is gegaan, liet Rodney onlangs aan Shownieuws weten dat het naar omstandigheden goed gaat met zijn moeder.

Tags

OPGENOMENRODNEY SNEIJDERWESLEY SNEIJDERYOLANTHEYOLANTHE CABAUZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck