Wesley Sneijder ingetrokken bij ernstig zieke vader

Wesley gaat mantelzorgen voor zijn vader
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wesley Sneijder is ingetrokken bij zijn ernstig zieke vader Barry. ,,Om die laatste tijd met hem samen te zijn”, vertelt Wesley aan weekblad Weekend.

Na de dood van zijn moeder Sylvia, heeft Wesley nog een klap te verwerken. Bij zijn vader Barry is een vorm van kanker geconstateerd. Hij is nu stabiel, legt Wesley aan Weekend uit. ,,Maar hij is wel ongeneeslijk ziek. Dat zal zo blijven.”

Ernstig ziek

Wesley vindt het moeilijk dat zijn vader ongeneeslijk ziek is. ,,Daarom probeer ik van de mooie momenten te genieten, zoals mijn optreden op het Muziekfeest Op Het Plein met onze single Ik Ben Net Als Jij (Ich Bin Wie Du). Daar probeer ik plezier uit te halen, en zolang hij kwaliteit van leven heeft, vind ik dat mooi”, aldus Wesley. ,,Over dit soort ziektes hoor je de meest verschrikkelijke verhalen, maar ik kijk van dag tot dag en zolang hij kwaliteit van leven heeft, geniet ik daar elke seconde van.”

Ingetrokken

Inmiddels is Wesley bij zijn vader ingetrokken. ,,Om de laatste tijd nog met hem door te kunnen brengen. Dat vond ik goed om te doen. Ik heb alles weggedaan en ben naar hem toe verhuisd. Hoe lang ik daar blijf? Ik hoop nog twintig jaar, maar we zullen zien.”

Tags

WESLEY SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck