Wesley Sneijder krijgt schrik van zijn leven: onder schot gehouden in Brazilië

Angstige momenten voor Wesley Sneijder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wesley Sneijder heeft een angstig weekend achter de rug. Hij was in Brazilië voor zaken toen hij plotseling werd klemgereden door een auto. ,,Met getrokken wapens liepen ze naar de auto toe”, vertelt hij geschrokken aan tafel bij Veronica Offside.

Wesley was pas net aangekomen in Brazilië toen hij de schrik van zijn leven kreeg. De voormalig profvoetballer reed vanuit het vliegtuig in een geblindeerde auto naar zijn hotel, toen een auto met loeiende sirenes hem maande te stoppen.

Getrokken pistolen

Aan tafel bij Veronica Offside vertelt Wesley precies wat er die avond gebeurde. ,,Ik kwam daar dus aan na 12 uur reizen. En er stond iemand klaar met zo’n naambordje. Op een gegeven moment stap ik die auto in, donkere ramen want dat moet daar blijkbaar. Samen met een vriend van mij reden we naar het hotel”, zegt Wesley.

Beiden schrokken dan ook toen ze klem werden gereden door een auto met sirenes. ,,Er stapten twee mannen uit met getrokken pistolen op ons. De ramen moesten open, ik word er helemaal zenuwachtig van weer.”

‘Het was heftig’

Hoewel het de politie was die hun klemreed, waren het angstige momenten voor Wesley en zijn vriend. ,,Het was heftig”, aldus Wesley. ,,Het was een verdachte auto, vonden ze uiteindelijk. Ik was al lang blij dat het politie was uiteindelijk.” Gelukkig voor Wesley en zijn vriend liep het allemaal met een sisser af.

Tags

WESLEY SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck