Wesley Sneijder meerdere malen gespot met déze dame

Wesley heeft een nieuwe vlam?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wesley Sneijder heeft een potentiële nieuwe liefde op het oog. Hij is meerdere malen met dezelfde dame gespot. Gisteren vertrokken ze na een etentje samen naar huis…

Rachel Hazes was gisteren met wat vrienden uiteten toen op een gegeven moment Wesley Sneijder het restaurant binnenliep. Hij schoof bij de dames aan en na het etentje vertrok hij met één van hen naar huis.

Vaker gespot

Showbizzkanaal Juice Channel heeft een foto gedeeld waarop te zien is dat Wesley aan tafel zit met de dames. ,,Het schijnt dat hij tegelijkertijd met Steffy Heruer is vertrokken”, meldt het kanaal in Instagram Stories.

Steffy is niet alleen een goede vriendin van de familie Hazes, maar óók van Sarah van Soelen. En omdat Wesley een goede vriend is van André, kent hij Steffy wellicht al langer. Een insider meldt aan Juice Channel dat dit inderdaad het geval is en dat het koppel onlangs nog samen gezien is. ,,Wesley en Steffy zijn twee weken geleden ook door een volger gespot in Den Bosch”, aldus het kanaal.

Tekst gaat verder onder de foto.

Hoop laten varen

Een lange tijd hoopte Wesley op een verzoening met zijn ex Yolanthe. Vorige zomer liet de oud-voetballer nog weten dat hij veel fouten gemaakt heeft in zijn huwelijk met Yolanthe en daar spijt van heeft. Wesley omschreef de breuk als iets dat ‘aan hem vreet’ en hoopte dan ook dat er iets te redden viel. ,,Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje”, zei hij in gesprek met Villa Oranje. Maar die hoop heeft Wesley nu laten varen.

Tags

ANDRÉ HAZESGESPOTHAZESNIEUWE LIEFDEWESLEY SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck