Wesley Sneijder onherkenbaar na afvallen

Wesley Sneijder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Weken is Wesley Sneijder niet in de media geweest. Wat hij in die tijd heeft gedaan is niet bekend, maar een foto die André Hazes gisteravond op Instagram maakt het wat duidelijker. Het ziet er namelijk naar uit dat de voormalig voetballer flink heeft getraind.

Aangekomen

Een onflatteus filmpje verscheen eind augustus op sociale media. Daarin was Wesley te zien, die duidelijk wat kilootjes was aangekomen sinds hij gestopt wat met voetballen en de relatie met Yolanthe moeizaam ging.

Kilootjes

Wesley Sneijder was gisteravond uit met Andre Hazes, Rolf Sanchez, Djarno Hofland en horeca-ondernemer William Kaay. Op foto’s die zijn gepost is duidelijk te zien dat hij van de chocoladeletters en pepernoten is afgebleven, want de kilo’s zijn er afgevlogen en Wesley is bijna onherkenbaar.

https://www.instagram.com/p/B6Oe_yzgN7M/

Breuk

Het ziet er dus naar uit dat het weer goed gaat met Wesley Sneijder. Dat was een paar maanden geleden wel anders, toen net bekend werd dat hij en Yolanthe een huwelijkspauze inlasten. Hij heeft in een dronken bui auto’s vernield en verdween daarna weken uit de media.

Het is onduidelijk of Wesley en Yolanthe werken aan hun huwelijk. Naar verluidt is de scheiding nog niet aangevraagd, maar de verhuizing van Yolanthe naar Amerika lijkt te wijzen op een definitieve breuk.

Tags

AFGEVALLENANDRÉ HAZESKILO'SROLF SANCHEZWESLEY SNEIJDERYOLANTHE CABAU VAN KASBERGENYOLANTHE SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck