Wesley Sneijder reageert op kritiek ‘dik’ lichaam

Wesley Sneijder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Op het moment dat Wesley Sneijder maanden geleden voor het eerst sinds de bekendmaking van de breuk tussen hem en Yolanthe weer in het openbaar verscheen, schrokken mensen van zijn uiterlijk. De voormalig voetballer was voor iedereen zichtbaar heel wat kilo’s aangekomen en kreeg daarop veel kritiek.

Heftig jaar

2019 was een heftig jaar voor Wesley. Hij zag niet alleen zijn huwelijk met Yolanthe stranden, ook besloot hij een punt te zetten achter zijn professionele voetbalcarrière. Tot overmaat van ramp zag hij hoe Yolanthe samen met zoontje Xess Xava naar Los Angeles verhuisde. Genoeg reden kennelijk om net wat meer te snoepen dan normaal.

‘Lichaam even wennen’

Wesley hield zich stil en reageerde niet op de kritiek. Tot gisteren. Giel Beelen van Radio Veronica belde Wesley op zijn 36ste verjaardag en begon helemaal aan het eind van het gesprek over de kritiek op zijn lichaam. Wesley lijkt er niet wakker van hebben gelegen. ,,Als je stopt met voetballen, na dertig jaar actief ze zijn geweest en elke dag traint en in één keer stopt, moet je lichaam ook even wennen. Maar ik heb thuis ook een spiegel, dus er is echt wel wat mee gebeurd.”

Na al die ellende denkt Wesley ook weer aan de toekomst. Samen met zijn broer Rodney en enkele andere mannen is hij een bedrijfje begonnen in online marketing. Daarnaast sluit hij niet uit ooit trainer te willen worden of zich op een andere manier te betrekken bij het betaald voetbal.

Tags

DIKKILO'SVOETBALXESSYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck