Wesley Sneijder samen met ex van Lil’ Kleine?

Nieuwe vriendin Wesley blijkt ex Lil' Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het liefdesleven van Wesley Sneijder is amper bij te benen. Sinds de breuk met Yolanthe vliegt hij van de ene dame naar de andere. Gisteravond is hij gespot met wéér een nieuwe vriendin. En zij is geen onbekende in de showbizzwereld: eerder was ze samen met Lil’ Kleine.

Wesley Sneijder heeft het momenteel enorm naar zijn zin op Ibiza. Op het partyeiland geniet hij met volle teugen van zijn vrijgezellenleven. Hoewel hij eerder nog werd gezien met Jotti Verbruggen, die toevallig ook op Ibiza is, zou Wesley inmiddels alweer een nieuwe dame aan de haak hebben geslagen.

Zoenend gespot op Ibiza

,,Wesley is gisteravond gespot met een influencer, genaamd Shayna bij Izakaya op Ibiza. Tongend!”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

En Wesley is niet de eerste BN’er waar Shayna mee gedatet heeft. Volgens Coldeweijer was ze eerder samen met Lil’ Kleine. ,,Hij ging vreemd met haar tijdens de relatie met Jaimie.”

Ook is Shayna kort samen geweest met Maxim Froger en Quincy Kluivert.

Tekst gaat verder onder de foto

Deur voorgoed dicht

Een lange tijd hoopte Wesley op een verzoening met zijn ex Yolanthe. Vorige zomer liet de oud-voetballer nog weten dat hij veel fouten gemaakt heeft in zijn huwelijk met haar en daar spijt van heeft.

Wesley omschreef de breuk als iets dat ‘aan hem vreet’ en hoopte dan ook dat er iets te redden viel. ,,Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje”, zei hij in gesprek met Villa Oranje.

Maar toen duidelijk werd dat Yolanthe de deur voorgoed dicht heeft gedaan, liet Wesley de hoop varen en sindsdien wordt hij bijna wekelijks met een andere dame gezien.

Tags

WESLEY SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck