‘Wesley Sneijder verhuurt villa op Ibiza’

Door: Tanja Brouwer
16-09-2019

Wesley Sneijder laat een eigen villa bouwen op Ibiza, zonder Yolanthe. Dat nieuws kwam vorige maand naar buiten, maar vandaag post de voetballer iets opmerkelijks in zijn Instagram Stories. Het lijkt erop dat Wesley de woning gaat verhuren!

Zoontje

Bij twee afbeeldingen van het huis schrijft hij: Ibiza Talamanca. DM if interested. De voetballer schrijft er niet bij dat hij het inderdaad gaat verhuren en hoeveel de villa per maand moet gaan kosten, maar alles wijst erop dat hij daar niet zelf gaan wonen. Dat is opmerkelijk, want nu Wesley en Yolanthe bijna definitief uit elkaar zijn moet het voormalig koppel gaan nadenken hoe ze de zorg voor Xess Xava gaan verdelen. En het is bekend dat Yolanthe erg gehecht is aan ‘haar’ Ibiza.

Geïnteresseerden voor de villa hebben waarschijnlijk wel een dikke portemonnee nodig. De woning wordt namelijk gebouwd op een A-locatie, dicht bij het strand van Talamanca. In de omgeving wonen veel sterren, zoals Estelle Cruijff en Lucille Werner.+

Het verhuren van een villa heeft Wesley wel vaker gedaan. Enkele maanden geleden stond nog de villa van hem en Yolanthe, tevens op Ibiza, te huur. Ook toen moesten geïnteresseerden diep in de buidel tasten, want voor de villa betaalden zij tussen de 10.000 en 15.000 euro per maand.

Instagram Wesley Sneijder

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen