Wesley Sneijder vermaakt zich in Qatar met Franse ‘prinses’

Wesley aan het daten met franse prinses
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel er in Qatar niet zoveel mogelijk is qua feesten en drank, lijkt Wesley Sneijder zich prima te vermaken. Hij gaat van het ene feestje naar het andere feestje en dat doet hij niet alleen: Wesley wordt voortdurend gespot met een bekende dame uit Frankrijk…

Uit video’s die de Franse Anaïs deelt is te zien dat ze gisteren samen met Wesley in de vip-ruimte van een club was. ,,Het lijkt erop dat Wesley al langer in het gezelschap is van deze dame”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,Sowieso bij iedere wedstrijd van Frankrijk, maar vermoedelijk ook tijdens zijn gehele verblijf in Qatar.”

Franse ‘prinses’

Al in november bleek dat Wesley en Anaïs het gezellig met elkaar hebben. Anaïs deelde destijds ook een video waarin Wesley te zien was. Ze zaten samen in de auto op weg naar de wedstrijd van Frankrijk tegen Tunesië.

Anaïs is geen onbekende in Frankrijk. Naast dat ze werkzaam is als model, heeft ze ook meegedaan aan het bekende Franse programma ‘Les princes et les princesses de l’amour’. In het programma gaan vier ‘prinsessen’ en vier ‘prinsen’ op zoek naar de liefde. Anaïs was één van deze prinsessen en vond de liefde bij prins Antoine. Toch is deze relatie uiteindelijk gestrand en nu heeft ze haar pijlen op Wesley gericht.

Instagram

Dat Wesley op pittige dames valt blijkt wel uit de berichten die Anaïs op Instagram plaatst. ,,Niet iedereen kent dezelfde versie van mij. Sommigen zullen je misschien vertellen dat ik een goed persoon ben en anderen dat ik verrot ben. Geloof ze allebei. Ik handel naar wat ze voor mij zijn”, schrijft ze onder één van haar foto’s.

Tags

WESLEY SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck