Wesley Sneijder verminderd vruchtbaar

Wesley Sneijder
Door: DitjesenDatjes
08-07-2020

Wesley Sneijder onthult in zijn boek dat niet alleen zijn vrouw Yolanthe, maar ook hij verminderd vruchtbaar is. De kinderwens van het inmiddels gescheiden stel ging niet eenvoudig in vervulling.

Het was bekend dat Wesley en Yolanthe een grote kinderwens hadden, maar dat vanwege de vruchtbaarheidsproblemen van Yolanthe het zeer de vraag was of die baby er ooit zou komen. Nu onthult Wesley dat het niet alleen aan haar lag dat het zo lang duurde voordat ze een kindje kregen. 

‘Geweldige domper’

,,Yolanthe en ik besloten al snel dat we een kind wilden, nee, dat we kinderen wilden. Dat lukte maar moeizaam. Yolanthe heeft een intensieve behandeling gevolgd en kon daarna op de natuurlijke manier kinderen krijgen”, schrijft Wesley in het boek. Tot zover is het niets nieuws, want dat Yolanthe vruchtbaarheidsproblemen heeft was al bekend. Maar dan onthult Wesley iets over zichzelf: ,,Bij mij was het ook niet honderd procent in orde. Een geweldige domper.” 

Feesten, alcohol en vrouwen

In het nieuwe boek van Wesley vertelt de voormalig voetballer uitgebreid over zijn carrière, zijn relaties en ook over zijn mislukte huwelijk met Yolanthe. Zo staat in het boek dat hij hoopt dat hij en Yolanthe ooit weer bij elkaar komen en dat ze opnieuw een gelukkig gezinnetje kunnen vormen met hun zoontje Xess Xava. Ook schrijft Wesley dat het zijn schuld is dat hij en Yolanthe uit elkaar zijn. Hij zou zich steeds meer bezig hebben gehouden met feestjes, alcohol en andere vrouwen.

Meer DenD