Wesley Sneijder viert groot feest

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wesley Sneijder, die tegenwoordig weer vrijgezel is, heeft een goed weekend gehad. Dat wordt duidelijk uit Instagramfoto’s. De voetballer was in Nederland en vierde samen met familie en vrienden een bijzonder feestje. De voetbalclub DHSC uit Ondiep is kampioen geworden in de Eerste Klasse A.

Zoon

De broer van Wesley, Rodney, is aanvoerder van het team dat gisteren de voetbalploeg CSW versloeg, en daardoor naar de Hoofdklasse gaat. De hele familie Sneijder is al jarenlang betrokken bij de voetbalclub, en zo ook Wesley Sneijder. Samen met bekende Nederlanders zoals Lil’ Kleine en Gaby Blaaser vierde de club inclusief Wesley en zijn zoon Jessey een groot feest.
Hoewel de voetballer zelf geen post op Instagram heeft geplaatst over het feest, hebben anderen dat wel gedaan. Zo postte Jessey een foto van hem en Lil’ Kleine, daarbij zette hij twee hartjes. Rodney heeft een paar seconde van het feest gefilmd en gepost op zijn Instagram in InstagramStories.

Huwelijk

In geen velden of wegen was Yolanthe te bekennen. Hoewel de twee nog niet hebben bevestigd te gaan scheiden lijkt het daar wel op. Ze zijn al weken niet samen gespot en hun restaurant XaXa staat te huur. Waardoor het huwelijk geen stand heeft gehouden is niet duidelijk, maar wel heeft Wesley in een bericht op Instagram aangegeven dat het zijn schuld is.

Tags

INSTAGRAMJESSEYKLEINELILRELATIERODNEY SNEIJDERWESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck