Wesley Sneijder wil Yolanthe terug in zijn leven

Wesley Sneijder
Door: Charlotte Wijnen
11-06-2021

Wesley Sneijder hoopt dat hij zijn relatie met Yolanthe Cabau kan herstellen. Momenteel ziet hij het als belangrijkste doel in zijn leven. ,,Ik heb fouten gemaakt.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dat vertelt hij in gesprek met Frank Evenblij in Villa Oranje. In 2019 liep het huwelijk tussen Wesley en Yolanthe stuk. ,,Daar heb ik nu heel veel spijt van, maar daar koop je weinig voor.”

Belangrijkste doel

Wesley zegt dat het aan hem ‘vreet’. Hij wil er alles aan doen om Yolanthe terug te krijgen. ,,Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.”

De oud-voetballer heeft er vertrouwen in dat het goedkomt tussen hem en Yolanthe. ,,Maar ik zal er hard voor moeten knokken.”

Al eerder zei Wesley Sneijder in weekblad Privé dat hij zijn ex-vrouw altijd zou steunen. Er gingen volgens de oud-voetballer vele geruchten rond, bijvoorbeeld dat hij Yolanthe nog steeds financieel onderhoudt. Maar dit is volgens hem niet waar. Het frustreert hem dat er geruchten rondgaan over Yolanthe.

‘Veel bewondering voor’

,,Ik ben elf jaar met deze prachtige vrouw samen geweest en ik denk dat ik nog steeds kan zeggen dat ik haar als de beste ken”, aldus Wesley in Privé. ,,Ze heeft mij altijd beschermd en behoed voor dingen en me geholpen wanneer ik het even niet zo helder zag op bepaalde momenten.”

De oud-voetballer vertelt hoe Yolanthe hem ‘uit de put getrokken heeft’ en vervolgens met haar eigen carrière stopte om vooraan te staan bij elke wedstrijd, iets waarvoor hij nog altijd dankbaar is. En nog steeds steunt Yolanthe hem. ,,Dit hoeft ze niet te doen, zeker niet na alles wat ik haar aangedaan heb. Ik heb daar veel bewondering voor.”

Volgens Welsey heeft Yolanthe nog nooit om geld gevraagd. ,,Ze is een hardwerkende vrouw die zelf haar geld verdient.” Voor een groot deel van het jaar woont Yolanthe met zoontje Xess Xava in een mega luxe penthouse in Los Angeles.

Meer DenD