Wet Wet Wet na bijna kwarteeuw terug op bijzondere plek

Door: DitjesDatjes
20-09-2019

Wet Wet Wet maakt zich op voor een bijzondere avond. De Schotse groep staat vrijdag op het podium tijdens Bridge to Liberation, een concert ter gelegenheid van de 75-jarige Herdenking van de Slag om Arnhem. Ook Do, André Hazes, Alain Clark en Romy Monteiro staan op de planken.

“Het is 25 jaar geleden dat we voor het laatst in Arnhem hebben opgetreden”, zeiden de heren van Wet Wet Wet eerder deze week over het bijzondere optreden. In 1995 was de Love is All Around-groep van de partij bij het World Liberty Concert, dat in Arnhem werd georganiseerd ter ere van de vijftigste viering van de bevrijding van Europa. “Het is een hele eer om weer terug te mogen komen voor de 75-jarige Herdenking van de Slag om Arnhem. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien op deze bijzondere avond”, liet Wet Wet Wet weten via de Facebookpagina van de organisatie van Bridge to Liberation.

Bridge to Liberation, dat gratis toegankelijk is, kent niet alleen muzikale acts, ook persoonlijke verhalen over de Slag om Arnhem komen aan bod. Dat gebeurt vanuit Brits, Pools, Nederland en ook Duits perspectief, om te benadrukken dat oorlog “vele gezichten kent”. Eric Corton vertelt Nederlandse verhalen, BBC-presentator en historicus Dan Snow is de Britse verteller.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen