Wibi Soerjadi opnieuw verlaten door vriendin

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Even was Wibi Soerjadi weer gelukkig in de liefde: Hij was terug bij vriendin Céline van Riemsdijk. Wibi had grootste plannen met Céline: ,,Ik wil haar heel graag mijn jawoord geven. Omringd door mijn favoriete Disney-figuren Mickey Mouse en Donald Duck.” 

Maar een sprookjeshuwelijk zit er niet in voor de componist, want Céline had andere plannen. Dit is de niet de eerste keer dat zij hem met een gebroken hart achterlaat. In 2015 verbrak het koppel de relatie, omdat zij een ander had. Wibi was er kapot van, aangezien hij geloofde dat ze met elkaar oud zouden worden.

Herenigd

In 2017 werden de twee weer gespot, waaruit bleek dat ze weer bij elkaar waren. Wibi was dolgelukkig met haar. ,,Céline en ik zien elkaar veel en genieten volop van elkaar!” Zijn geluk was echter weer van korte duur, omdat Céline nu opnieuw een ander heeft.

Wibi is intens verdrietig, maar kwaad op zijn ex is hij niet. Hij wilt haar gelukkig zien, dan is het voor hem goed. Hij vertelt dat hij nog steeds houdt van haar, dus hij moet haar dit geluk gunnen. De nieuwe vriend heeft hij niet ontmoet, dat is te pijnlijk voor hem.

Tags

RELATIEUIT ELKAARVREEMDGAANWIBI SOERJADI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie