Wibi Soerjadi verklaart talkshow M de oorlog

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Wibi Soerjadi is woest nadat hij ‘slecht en respectloos’ werd behandeld door de redactie van talkshow ‘M’. Hij brengt vandaag zijn eerste kerstsingle uit maar werd door de talkshow flink aan de kant geschoven. ,,Ik ben verbijsterd over de wijze van handelen.”

De release van zijn eerste kerst single stond al maanden gepland, eveneens zijn optreden bij de talkshow van Margriet van der Linden. De redactie van de talkshow besloot op het laatst mogelijke moment Wibi’s optreden af te zeggen, waardoor hij ook geen tijd meer heeft een ander optreden te regelen. Hierdoor valt zijn publiciteitsplan rondom zijn eerste kerstsingle compleet in het water.

Afzegging

Op het laatste moment veranderde de plannen en werd Wibi aan de kant gezet. Op Mediacourant.nl is zijn verhaal te lezen.

,,Terwijl alles dinsdag al was bevestigd. De release van de track is vandaag en dat moment komt niet meer terug. Ik heb begrip voor afzegging als het een gewoon aanschuif- of tafelgastmoment betrof of dat de actualiteit, politiek of Covid-19 aan de orde zou zijn, maar van dit alles was hier geen sprake”,

 Wibi voelt zich weggezet als ‘grofvuil’ en spreekt van schande. ,,De manier waarop de redactie (behalve Bip) mij afzegde gebeurde met een dergelijk arrogante en neerbuigende houding dat ik nog steeds verbijsterd ben over deze wijze van handelen. Ik ben teleurgesteld en voel me slecht behandeld.”

Nooit meer

Soerjadi vertelt totaal verbijsterd te zijn door de manier waarop hij behandeld werd.

,,Een redactielid zei zelfs dat dit de realiteit van talkshows op tv is. In mijn bijna veertigjarige carrière en ervaring met media, heb ik dit echter nog nooit op deze manier meegemaakt. Als dit werkelijk de realiteit is van de talkshow van nu, dan heb ik hier niets meer te zoeken.”

Wibi is zó gekwetst, dat hij de talkshow voor eens en voor altijd afschrijft.

,,Ik zal en wil in ieder geval nooit meer in de talkshow M aanschuiven. Ik wil niets meer te maken hebben met deze talkshow.”

Tags

MARGRIET VAN DER LINDENTALKSHOW MWIBI SOERJADI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie