Kent u deze nog?

Door: Mees Botschuijver
19-03-2019

Het is even twee, drie of misschien wel vier keer kijken voordat je misschien een idee krijgt van wie deze foto is! Het is niemand minder dan voormalig Songfestival-winnaar Conchita Wurst! De artiest, die in werkelijkheid Thomas Neuwirth heet en als ‘baardvrouw in jurk’ bekend werd, gooit het compleet over een andere boeg! Hij heeft ervoor gekozen om zijn mannelijke kant te laten zien.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Eerder deze maand verscheen Conchita al met een kaalgeschoren hoofd op Instagram. Maar nu verbaast Thomas het publiek opnieuw met een andere look die hij voor zijn nieuwe videoclip heeft genomen. Hij heeft namelijk zijn haar platinablond laten verven, ook zijn baard moest er aan geloven.

De volgers zijn heel positief over zijn nieuwe look en reageren massaal onder zijn Instagrampost. ,,Je nieuwe look ziet er sensationeel uit” en ,,Je bent zo mooi … Ik vind dat veel leuker”, zijn een paar van de reacties.

Songfestival

Conchita won in 2014 het Eurovisie Songfestival met het nummer Rise Like A Phoenix. Iedereen was in shock, want een man met een baard die zich als een vrouw kleedt en het Eurovisie Songfestival wint, was nog niet eerder voor gekomen.

Na haar Conchita’s winst was het een tijdje stil rondom de zanger(es). Maar toen ze in 2015 haar album Conchita uitbracht, leverde haar dat in Nederland een hit op.

Meer DenD