Wie is de geheime vriend van Marieke Elsinga?

Marieke Elsinga's Sander
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marieke Elsinga is in verwachting van haar eerste kindje. Ze is al een hele poos samen met Sander, die bewust uit de schijnwerpers blijft. Maar wie is haar ‘geheime’ vriend eigenlijk?

Marieke maakte op Valentijnsdag 2020 bekend dat ze een relatie heeft met Sander. Ze leerden elkaar kennen via een datingapp en de vonk sloeg bij het eerste afspraakje al over. Sindsdien vraagt iedereen zich af wie de man is die het hart van Marieke heeft veroverd.

Geen BN’er

,,Hij werkt niet in de media en hij heeft er ook helemaal niets mee. Maar ja, hij zegt ook: het hoort bij jouw werk…”, vertelde Marieke al eerder in gesprek met Vriendin. Sander is geen bekende Nederlander en is ook niet veel op de social media van Marieke te vinden.

Begin vorig jaar ging het koppel samenwonen en dat beviel meteen zó goed dat Marieke vorig jaar al liet doorschemeren dat ze graag met Sander wil trouwen. Een kinderwens heeft ze ook altijd al gehad, zo liet ze destijds weten.

Speld in een hooiberg

Hoewel ze toen liet weten dat ze hoopte binnen vijf jaar een gezin te stichten met Sander, onthulde ze gisteren dat het moment al daar is. ,,Ik ben zo blij dat het nu is verteld. Het werd ook wel tijd, want ik ben best al een tijdje op weg”, zei Marieke in haar ochtendshow met Mattie Valk.

En daarmee blijft de vraag nog altijd: wie is Sander? Marieke deelde twee jaar geleden een foto met hem, maar daar werd zijn account uiteraard niet aan gekoppeld. We weten dan ook vrij weinig over hem. ‘Haar’ Sander vinden is dan ook zoeken naar een speld in een hooiberg.

Wie is de vriend van Marieke?

Toch is er een Sander op social media te vinden die als twee druppels water op de man op de foto van Marieke lijkt. Het gaat om Sander Begeer, een wetenschapper die werkt op de Universiteit van Amsterdam, waar hij ook woont.

En wat deze Sander nog meer gemeen heeft met de partner van Marieke, is dat hij niet te vinden is op Instagram. Ook op andere socials is hij aardig stil. Of hij echt de Sander is waar Marieke hoteldebotel van is, zullen we misschien nooit weten. Marieke houdt hem liever volledig geheim…

Tags

Liefdemarieke elsingaVriendZwanger

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie