Wie treitert Minouche van der Gijp midden in de nacht? ‘Taxi voor de deur’

Wie maakt het leven zuur van Minouche?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Iemand heeft het gemunt op Minouche, de vrouw van René van der Gijp. Midden in de nacht stond er ineens een taxi voor de deur, maar die had ze niet zélf gebeld. Wie treitert haar?

Taxi voor de deur

Het was vanochtend een zware ochtend voor Minouche. Ze werd vannacht wakker omdat er een taxi voor de deur stond, terwijl ze die helemaal niet had gebeld.

De maandag kon voor haar dan ook niet slechter beginnen. ,,Goedemorgen aan iedereen, behalve die ene persoon die vannacht dacht een taxi te kunnen regelen op mijn nummer…”, schrijft ze op Instagram.

Wie treitert Minouche?

Minouche deelt er een foto bij waar ze een kopje koffie drinkt, iets wat ze wel kon gebruiken na afgelopen nacht. Wie haar treitert vertelt ze niet in het bericht. Ook is het niet duidelijk of ze zelf weet wie deze persoon is.

Quote over relatiecrisis

Minouche deelde begin deze maand een quote op Instagram waardoor volgers vermoedden dat haar relatie met René in zwaar weer verkeerde. ,,Er is niets erger dan gebruikt te worden, behalve dat je het moet ontkennen en toestaan dat het doorgaat”, luidde de quote.

Niet veel later ontkende ze de relatiecrisis. Ze gaf toe dat ze een beetje onhandig is geweest door zo’n cryptisch bericht online te delen. ,,Lieve mensen, lief alle berichtjes. Lekker naïef van mij om dit te posten vanuit mijn emotie. Maar wees gerust, René en ik zijn echt helemaal ok”, schreef ze op Instagram. ,,Niks aan de hand! Dit ging om een vriendschap die ik had met iemand en door wie ik zwaar belazerd ben. Ik doe verder geen uitspraken hierover.”

Tags

RENE VAN DER GIJP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck