Wie was toch die vrouw naar koning Charles?

Vrolijke barones naast koning Charles tijdens kroningsconcert.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het grote concert ter ere van koning Charles III zondagavond was een van de hoogtepunten van het driedaagse kroningsfeest. Alles was tot in de puntjes verzorgd met optredens van onder meer Take That en Lionel Richie. Dat Camilla naast Charles zat, was te voorspellen. Maar wie was dan wel die spontane vrouw met het moderne montuur aan de rechterzijde van Charles.

Wij hebben het ontdekt!

Het gaat om de vrolijke 67-jarige barones Patricia Janes Scotland. Ze is secretaris-generaal van de Gemenebest-landen. Dat moet een hele eer voor haar zijn geweest dat ze naast Charles III mocht plaatsnemen, terwijl er volop geswingd werd.

De barones had in ieder geval heel erg veel lol, terwijl notabene de premier van Groot Brittannië, Rishi Sunak en zijn vrouw op de tweede rij zaten.

Patricia Janes Scotland was in het verleden verschilende keren lid van Labour-regeringen en werd in 1997 lid van het Hogerhuis en kreeg de baronestitel. Het succes van het koningschap van Charles hangt vooral af van de landen van het Gemenebest. De vraag is of sommige landen er mogelijk willen uitstappen.

Tags

KONING CHARLESKRONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck