Wie wil Robèrt in kwaad daglicht stellen?

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Robèrt van Beckhoven zou graag naar de politie stappen om de anonieme brief die eerder deze week werd verstuurd naar verschillende media. ,,Maar wist ik maar tegen wie. Voordat deze lastercampagne verder gaat en nog meer media gaan schrijven over iets wat er helemaal niet is, hoop ik dit te stoppen”, zegt de bakker, die in de brief wordt beticht geen contact meer te hebben met zijn drie kinderen uit zijn eerste huwelijk, in De Telegraaf.

Zoon

In de brief wordt daarnaast gezegd dat het Heel Holland Bakt-jurylid, dat hertrouwd is en met zijn huidige vrouw twee kinderen heeft, zijn kleinkind zelfs nog nooit heeft gezien. Iets wat volgens Robèrt totaal niet klopt. Hij spreekt zijn oudste drie kinderen geregeld. Ook zijn zoon Koen weerspreekt de beschuldigingen. ,,Ik spreek mijn vader regelmatig en er is niets verkeerd aan de band die we hebben. En ook met mijn broer en zus is het contact prima, we houden allemaal van ons pa.”

Wie de anonieme schrijver van de brief is, weet de patissier niet. ,,Ik heb aan alles zitten denken, oud-medewerkers, maar ik heb geen idee. Zover ik weet heb ik geen vijanden en word ik ook niet bedreigd. Dat dacht ik tenminste, tot nu.”

Robèrt heeft wel een boodschap voor de auteur. ,,En tegen degene die denkt mij hiermee een hak te zetten en in een kwaad daglicht te stellen wil ik zeggen: houd ermee op, je bereikt er helemaal niets mee.”

 

 

Tags

BAKKERBRIEFKINDERENROBÈRT VAN BECKHOVEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck