Wie wordt de nieuwe presentator van HLF8?

Sam hagens naar HLF8|Sam Hagens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Na het vertrek van Johnny de Mol jr. zaten onder meer Hélène Hendriks en Leonie ter Braak aan het hoofd van de tafel van de SBS-talkshow in de vooravond. Vanavond werd echter onthuld bij Vandaag Inside dat politiek verslaggever van SBS Sam Hagens zijn vinger heeft opgestoken. Hagens heeft achter de schermen zichzelf genomineerd om de show te gaan presenteren.

Volgens Hélène Hendriks is dat een ambitie van Hagens die zich vooral in de kijker heeft gespeeld als politiek verslaggever van Vandaag Inside. Verder is hij de zoon van Pieter Jan Hagens, die we kennen van Een Vandaag en van Jules Unlimited.

De appel valt dus niet ver van de boom. Sam Hagens werkt nu voor de politieke redactie van Hart van Nederland, maar wil kennelijk meer dan alleen maar verslaggever in politiek Den Haag zijn. Tijdens de persconferenties tijdens corona en die van premier Rutte op vrijdag viel Hagens vooral op met vragen of ministers of het kabinet moesten aftreden.

Kennelijk ziet Hagens zichzelf ook als talkshowhost en dat lijkt nu misschien wel te gaan lukken. Volgens Hendriks is het echter meer aannemelijk dat een groepje presentatoren zich gaat bezighouden met HLF8. Uiteindelijk geeft Talpa-baas John de Mol de doorslag.

Tags

HÉLÈNE HENDRIKS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck