‘Wij spelen tenminste live’ sneert Dave Grohl naar Taylor Swift

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Dave Grohl heeft tijdens een optreden van zijn band Foo Fighters een sneer uitgedeeld naar collega Taylor Swift, door te impliceren dat zij niet live speelt op het podium. Dit blijkt uit beelden van bezoekers die online rondgaan.

“Wij noemen onze tour graag The Errors Tour”, begon hij verwijzend naar The Eras Tour van Swift, die op dat moment elders in Londen optrad. “We hebben meer dan een paar tijdperken gehad, en ook meer dan een paar fucking fouten gemaakt. Een paar maar… Dat komt omdat wij daadwerkelijk live spelen. Wat!? Ik zeg het maar gewoon. Jullie houden van rauwe, live rock-‘n-rollmuziek, toch? Dan ben je naar de juiste plek gekomen.”

Ondertussen lijkt het erop dat Swift tijdens haar concert op zondagavond in Londen alweer gereageerd heeft op Grohl. “Al mijn bandleden, al onze crewleden, mijn band die vanavond drieënhalf uur live voor jullie gaat spelen, ze verdienen dit zo erg”, zei ze in het Wembley-stadion. “En jullie zijn zo vrijgevig om dat voor ons mogelijk te maken, dat zullen we nooit vergeten.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck