Wil Estelle Cruijff weer moeder worden? ‘Rammelende eierstokken’

Estelle heeft last van rammelende eierstokken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dat Estelle Cruijff en haar dochter Joëlle Gullit niets onbesproken laten in hun podcast blijkt wel uit de laatste aflevering. Joëlle vertelt over de rammelende eierstokken van haar moeder. Wil Estelle opnieuw moeder worden?

Estelle heeft niet veel geluk in de liefde gekend. En als ze wél een man aan de haak sloeg, werd ze vaak belazerd. Om die reden is Estelle ook nog altijd vrijgezel. Toch laat ze in haar podcast ‘Estelle en Joëlle all-in’ doorschemeren dat ze een nieuwe liefde niet uit de weg zal gaan.

Tegelijkertijd zwanger

Maar wat als Estelle een man tegenkomt die nog kinderen wil? ,,Je ontmoet ook wel is mensen die nog geen kinderen hebben. Die willen graag nog kinderen”, zegt Estelle. ,,Ja, zou je dat nog willen?”, vraagt Joëlle verbaasd. ,,Nou ja, je weet het nooit met mij”, antwoordt Estelle.

Joëlle vindt het maar een rare opmerking van haar moeder. ,,Stel je voor, ik kom binnen twee jaar met een zwangere buik en jij zegt ineens: ik ben ook zwanger. Dan word ik dus opnieuw zus en dan word jij oma én opnieuw moeder. Het kan niet gekker worden.” Estelle snapt het probleem niet. ,,Ja, dat kan”, knikt ze. ,,Dat kan allemaal deze tijd.”

‘Rammelende eierstokken’

Volgens Joëlle is dit niet de eerste keer dat Estelle praat over gezinsuitbreiding. ,,Jij vertelde al dat je eierstokken beginnen te rammelen en nog werken. Dat vind ik heel eng”, zegt Joëlle, die duidelijk niet zit te wachten op een broertje of zusje. ,,Dat is niet eng, dat is alleen maar heel fijn”, antwoordt Estelle.

Tags

ESTELLE CRUIJFF

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie