Wil Nicol geen afscheid nemen van luxe leven? ‘Alles staat op Peter’s naam’

Wil Nicol haar luxe leven niet kwijt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers zou al langere tijd niet lekker lopen. Hoewel we ze altijd al zien kibbelen in ‘Massa is Kassa’, zou onlangs de bom gebarsten zijn en zou Peter Nicol hebben mishandeld. Waarom zet Nicol geen punt achter de relatie?

Peter zou een nacht in de cel hebben doorgebracht nadat hij Nicol zou hebben mishandeld op het vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Peter en Nicol zeggen nog altijd dat er niets gebeurd is. Sterker nog: ze genieten momenteel van een vakantie in Spanje.

‘Het is wél waar’

Maar de oom van de kinderen van Nicol meldde al snel dat het wél waar is. ,,Hij zei: Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn”, vertelde Rob Goossens in RTL Boulevard die contact heeft gehad met de oom. Hebben Nicol en Peter het weer bijgelegd, of is er méér aan de hand?

Golddigger?

Vanaf het begin wordt Nicol een ‘golddigger’ genoemd. Sinds ze samen is met Peter geniet ze van een luxe leventje en krijgt ze alles wat haar hartje begeert.

,,Ze is alleen op een huwelijk en geld uit… Ze is afkomstig uit een gezin dat geen cent te makken heeft en dat heeft ze zelf ook nooit gehad”, schrijft iemand op Instagram. ,,Als Peter jou buiten flikkert kan je bij de ah achter de kassa gaan zitten.”

‘Alles staat op Peter zijn naam’

Volgens Goossens is dat precies de reden waarom Nicol geen punt achter de relatie met Peter zal zetten. Ze wil absoluut geen afscheid nemen van het leven dat ze nu heeft.

,,Peter is zo slim geweest om te zorgen dat alle luxe die zij in haar leven heeft op zijn naam staat, onder andere het appartement van haar moeder in Spanje”, aldus Rob.

Wil Nicol dáárom trouwen?

Eerder liet Nicol al weten dat een huwelijksaanzoek haar ‘grootste wens’ is. ,,Hij heeft een paar keer gekscherend gezegd dat er in het kasteel een kapel zit en dat we daar kunnen trouwen”, liet ze enthousiast weten in Beau Monde. Wil Nicol dáárom zo snel mogelijk trouwen?

Tags

Massa is kassamishandelingNicol Kremerspeter gillisTrouwen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie