Wil Yolanthe relatie met Jasmina ‘geheimhouden’?

Wil Yolanthe relatie geheim houden?
Door: Charlotte Wijnen
27-10-2021

Hoewel het er steeds meer op begint te lijken dat Yolanthe en Jasmina een relatie hebben, wil Yolanthe nog altijd niet veel over haar liefdesleven kwijt. Beiden hebben kortgeleden alle gezamenlijke foto’s op Instagram verwijderd en reageren ook niet meer op elkaar. Wil Yolanthe de relatie geheimhouden?

‘Voor nu…’

In interview met Grazia vertelt Yolanthe wat meer over haar liefdesleven, iets wat ze niet vaak doet. De geruchten over haar relatie met Jasmina kwamen ook bij Yolanthe zélf terecht. ,,Voor nu is dit een mooi voorbeeld van een broodjeaapverhaal”, aldus Yolanthe in Grazia.

Maar of de geruchten echt klinkklare onzin zijn? ,,Ik heb ooit geëxperimenteerd met een meisje toen ik achttien was. Dat was hartstikke leuk en onschuldig. Maar ik werd niet verliefd op haar, dus bleef het daarbij en gingen we als vriendinnen verder”, legt ze uit. ,,Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest, want ik kan niet in de toekomst kijken. Ik sta open voor wat het leven me op mijn pad brengt. En dat kan alles zijn.”

LEES OOK

Yolanthe bevestigt het nogmaals: geen man meer nodig

Foto’s verwijderd

Opmerkelijk is dat Yolanthe en Jasmina alle gezamenlijke foto’s van Instagram hebben verwijderd. Ook alle opmerkingen en hartjes die Yolanthe onder de foto’s van Jasmina plaatste, zijn weggehaald.

Ook deelde Yolanthe deze week nog een video in haar Instagram Stories waarin duidelijk werd dat ze mannen niet belangrijk vindt. In de video werd de vraag gesteld: ,,Denk jij dat mannen belangrijk zijn?”, waarop de vrouw in de video zei: ,,Voor wat?”

Meer DenD