‘Wilde nacht vol seks en drugs werd kroonprins fataal’

Door: DitjesenDatjes
03-07-2019

Kroonprins Khalid van het kleine oliestaatje Sharjah is maandag dood aangetroffen in zijn penthouse in Londen. De 39-jarige man verbleef vaak in de Engelse hoofdstad en ontwierp kleding van zijn eigen modelabel. Volgens bronnen werd een wilde nacht, vol seks en drugs, Khalid fataal.

Feest

,,Er is een feest geweest, waarbij meerdere gasten drugs namen en seks met elkaar hadden. Het is niet ondenkbaar dat sjeik Khalid is overleden nadat hij zelf drugs had genomen”, zegt een bron tegen de Britse krant The Sun. ,,De politie is een onderzoek gestart en het personeel is het zwijgen opgelegd.”
De lijkschouwer liet vandaag weten dat de doodsoorzaak van Khalid nog niet gevonden is, en dat ze verder onderzoek gaan doen.

Khalid is de zoon van Sjeik Dr. Sultan bin Muhammad al Qasimi, het staatshoofd van Sharja, dat een klein oliestaatje is. Voor de Sjeik is dit de tweede tragedie die zich in Engeland afspeelt. Twintig jaar geleden werd namelijk de broer van de Sjeik door gevonden op de badkamervloer van een huis in Sussex. Hij overleed aan een overdosis heroïne.

Meer DenD