Will Koopman ‘ontzettend blij’ met terugkeer Gooische Vrouwen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Regisseur Will Koopman is “ontzettend blij” dat hitserie Gooische Vrouwen in 2024 terugkeert. Dat laat zij in een korte reactie aan het ANP weten. Talpa maakte dinsdag bekend samen met Videoland te werken aan de comeback van de vier vrouwen.

“Het is fantastisch dat we allemaal weer bij elkaar komen”, meldt Koopman, die ook de vorige reeksen maakte met Linda de Mol. “Ik verheug mij er enorm op. We zijn nu bezig met de scripts. Het oude gevoel komt weer helemaal terug.” Meer details over de nieuwe Gooische Vrouwen-serie wil zij nog niet delen.

Gooische Vrouwen was te zien tussen 2005 en 2009. De hoofdrollen werden gespeeld door Linda de Mol (Cheryl), Tjitske Reidinga (Claire), Susan Visser (Anouk) en Annet Malherbe (Willemijn). Vanaf seizoen vier was Lies Visschedijk (Roelien) in plaats van Malherbe te zien. In 2009 won het programma de Gouden Televizier-Ring, nadat de serie de drie jaar daarvoor al genomineerd was.

In 2011 en 2014 verschenen nog films die vertelde hoe het de personages uit de serie verder verging. Beide films waren grote hits en trokken meer dan 2 miljoen mensen naar de bioscopen.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck