Will Smith betuigt steun aan om werk verlegen Aladdin

Door: DitjesDatjes
05-12-2019

Will Smith begrijp niet waarom Aladdin-hoofdrolspeler Mena Massoud niet wordt platgebeld voor nieuwe rollen. Will, die de geest vertolkt in de liveactionfilm, reageerde verbaasd dat Mena sindsdien nog geen auditie heeft gedaan. “Hij is een fantastische acteur en hoeft zich nergens zorgen over te maken”, vertelde hij aan Variety.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mena zei eerder deze week dat een hoofdrol in een kaskraker geen garantie geeft op werk. “Ik wil dat mensen weten dat het niet alleen pracht en praal is als je iets als Aladdin doet. Mensen denken dat ik miljoenen verdiend heb en heel veel aanbiedingen krijg. Het is niets van dat alles, ik heb nog geen auditie gehad sinds Aladdin is uitgekomen.”

Dat de film sinds de première in mei al meer dan een miljard heeft opgebracht, maakt het voor de acteur extra zuur. “Dan denk je: oké, Aladdin is net de miljardgrens doorgegaan. Kan ik dan in ieder geval een auditie krijgen? Ik verwacht echt niet meteen Batman of zo, maar mag ik in ieder geval ergens op gesprek komen? Kunnen ze me misschien een kans geven?”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD