Willeke Alberti hoopvol over doodzieke dochter: ‘gaat goede kant op’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het is al enige tijd bekend dat Daniëlle van ’t Schip, dochter van Willeke Alberti, kanker heeft. Maar ‘het gaat de goede kant op’, vertelt de 77-jarige zangeres in een interview aan De Telegraaf…

In september maakte de 54-jarige Daniëlle bekend via haar social media kanalen dat er in april twee kwaadaardige tumoren bij haar zijn gevonden. In de documentaire Spiegelbeeld, dat over het leven van Willeke gaat, vertelt dochter Daniëlle openhartig over haar ziekte. ,,Want het is nogal wat, hè?” vindt Alberti. ,,Die rotziekte maakt zoveel slachtoffers. Ik hoor de laatste tijd niet anders in mijn omgeving. Het lijkt wel of het besmettelijk is, afschuwelijk.”

Dapper

Willeke vindt het ‘heel mooi en dapper’ dat haar dochter zo open over haar ziekte praat in de serie. ,,Het laatste nieuws wat dit betreft: het gaat gelukkig de goede kant op met haar”, aldus Alberti.

Vanaf 5 november is de driedelige documentaire ’Spiegelbeeld te zien bij SBS6. Een jaar lang is de Willeke gevolgd door een cameraploeg. Dit is ook in de tijd dat haar dochter Daniëlle met dramatisch nieuws thuiskwam en zoon Johnny in opspraak was.

Tags

DANIELLE VAN 'T SCHIPWILLEKE ALBERTI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie