Willeke Alberti over laatste concert: ‘Ik ga gewoon weer aan de slag’

Willeke gaat nog lang niet achter de geraniums zitten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Willeke Alberti heeft inmiddels haar allerlaatste solo-theatertournee achter de rug. Ze heeft besloten het rustiger aan te gaan doen, maar aan volledig stoppen denkt ze niet. Binnenkort begint ze weer met optredens met haar eigen band. ,,Dat blijf ik gelukkig doen, zo lang ik gezond ben.”

Willeke is nog enorm aan het nagenieten van haar laatste solovoorstelling in het Concertgebouw in Amsterdam. ,,Het was heel bijzonder. Ik moet het allemaal nog verwerken”, vertelt ze in weekblad Weekend.

Optredens met band

Hoewel Willeke naar eigen zeggen in volle gezondheid op het podium stond, merkt ze wel dat ze een jaartje ouder wordt. Toch denkt ze er niet aan om volledig te stoppen. ,,Daar denk ik nu niet aan, want ik ga gewoon weer aan de slag”, vertelt ze aan het ANP. ,,Tot de 17de augustus ben ik nog vrij, maar daarna begin ik weer met optredens met mijn band, zoals op grote evenementen waar ik te gast ben. Dat blijf ik gelukkig doen, zo lang ik gezond ben.”

De zangeres zong al regelmatig voor mensen in zorginstellingen, maar wil dat nu nog meer gaan doen. ,,Dat is iets wat ik al heel lang van plan was.”

‘Ik ben niet bang voor een zwart gat’

Willeke is dan ook helemaal niet bang voor een zwart gat. ,,Ah welnee joh! Dat heb ik twee jaar lang al gehad door corona”, aldus Willeke in Weekend. Wel heeft ze nu wat meer tijd en ruimte voor haar kinderen en kleinkinderen, iets wat ze heel belangrijk vindt. ,,Succes is mooi, maar de liefde is toch het allerbelangrijkste in het leven.”

Tags

WILLEKE ALBERTI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie