Willeke Alberti schakelt professionele hulp in om loodzwaar verlies te verwerken

Willeke gaat door donkere tijden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Willeke Alberti verloor in korte tijd haar dochter Daniëlle en haar broer Tonny. Om dit loodzware verlies te verwerken heeft ze professionele hulp ingeschakeld.

Willeke Alberti gaat door een loodzware tijd heen. Afgelopen oktober moest ze afscheid nemen van haar dochter Daniëlle van ’t Schip en twee maanden later verloor ze haar broer Tonny. De zangeres realiseert zich dat ze door moet met haar leven, maar heeft een professionele coach ingeschakeld die haar daarbij kan helpen.

Professionele hulp

,,Dat heeft me enorm geholpen”, vertelt Willeke aan Libelle. Ook haar vriendinnen hebben geprobeerd haar op te vrolijken. Zo namen ze haar mee op sleeptouw, ook als Willeke zei dat ze daar geen zin in had. ,,Al die liefde en zorgen deden me zo goed.”

Tranen

Willeke doet er alles aan om sterk te blijven, maar natuurlijk heeft ze ook momenten dat het verdriet haar te veel wordt. ,,Als ik ’s ochtends onder de douche sta, komen soms wel de tranen. Die gaan dan het putje in en daarna begin ik vol goede moed mijn dag, zoals ik dat graag wil. Het heeft geen zin om mijn hoofd te laten hangen, daar schiet ik niks mee op”, vertelt Willeke. Tijdens die moeilijke momenten denkt ze aan wat haar dochter had gewild. ,,Daniëlle zei niet voor niets: ‘Wat je ook doet, mam, met dat zingen in de zorg ga je gewoon door, hoor!”

Tags

WILLEKE ALBERTI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck