Willem-Alexander, Máxima en Alexia op Mallorca: ‘Paardenshows, flamenco-optredens en dj’

Alexia aan het feesten op Mallorca
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Alexia zijn naar Mallorca gereisd om een bijzonder verjaardagsfeest bij te wonen.

Het koningspaar is speciaal naar Mallorca gevlogen om goede vriend Alberto Cortina en zijn vrouw Elena Cué te bezoeken. Hun dochter Alejandra is achttien jaar geworden en dat werd groots gevierd. Alexia, die het goed kan vinden met Alejandra, was ook uitgenodigd.

Feest

Het feest vond plaats in Serra de Tramuntana, een bergketen langs de noordwestkust van het Spaanse eiland. Alberto heeft daar een enorm huis waar ze hun zomers doorbrengen. Alberto kocht het optrekje in 2006 voor twintig miljoen euro, meldt de Spaanse krant El Confidencial.

Flamenco

Het feest van Alejandra bestond uit paardenshows, flamenco-optredens en er was een dj aanwezig om haar favoriete nummers te draaien. Er waren maar liefst vierhonderd gasten uitgenodigd. De helft van de gasten waren vrienden van Alejandra zelf, en de andere helft van haar ouders, onder wie Willem-Alexander en Máxima.

Hechte band

Niet alleen Máxima en Elena hebben een hechte band, maar ook hun dochters. Op het feest gaf Alexia een speech om haar vriendin in het zonnetje te zetten.

Máxima en Alexia zijn al eerder samen naar Madrid afgereisd om hen te ontmoeten. Zo waren de moeders en hun dochters afgelopen februari samen aan het lunchen in de Spaanse hoofdstad.

Tags

MAXIMAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck