Willem-Alexander onthult: ZO komen de prinsesjes de lockdown door

Willem Alexander
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het hele land zit momenteel in de ‘harde lockdown’. Niet naar school, de sportvereniging of de kroeg. Maar ook voor de koninklijke familie gelden deze beperkingen. Hoe komen de prinsesjes de lockdown door? Koning Willem-Alexander verklapt…

Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima werken in de ‘harde lockdown’ volledig thuis. Zo voeren zij besprekingen en bijeenkomsten digitaal uit.

Gewoon

Het zijn net gewone mensen, de koninklijke familie. Eerder werd bekend dat Máxima tijdens een gesprek met een Senegalese minister haar schoenen uit had geschopt. Niet gek, aangezien ze gewoon thuis achter haar eigen bureau zat.

Ook was de koningin iets anders aan het doen wat voor veel ‘gewone’ mensen bekend terrein zal zijn: tijdens de werkbespreking zat onze koningin te shoppen op bol.com. Zo was te zien op de foto’s via de Telegraaf.

Hockey

Nu geeft ook Willem-Alexander meer prijs over het verloop van de lockdown binnen de koninklijke muren. Hij onthult in een van zijn digitale werkbezoeken hoe het er thuis aan toegaat.

Zo vertelt de koning dat de prinsesjes nog steeds buiten de deur komen. Ondanks het feit dat zij niet meer naar school kunnen, hebben Amalia, Alexia en Ariane nog steeds hockeytraining om naar uit te kijken.

De hele familie spendeert volgens de koning veel tijd buiten. ,,We komen veel buiten, gaan fietsen, de stad in en dat soort dingen,” vertelde het staatshoofd.

Tags

AMALIAARIANEKONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMAKONINKLIJKE FAMILIEPRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck