ZIEN: Koning voor de tweede keer op de knieën voor Máxima

Door: DitjesDatjes
15-02-2021

Op de dag van de liefde heeft koning Willem-Alexander zich van een hele romantische kant laten zien. De koning ging opnieuw op zijn knieën voor zijn vrouw Máxima, precies op de plek waar hij toen zijn huwelijksaanzoek deed.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ruim twintig jaar na dato maakt Willem-Alexander er werk van zijn vrouw Máxima opnieuw in te palmen. Op de bevroren vijver bij Huis ten Bosch ging de koning, net als toen, op zijn knieën.

Instagram

Op Instagram deelt het koninklijk huis een foto van het romantische tafereel. Te zien is hoe Willem-Alexander en Máxima de schaatsen hebben omgebonden en voor een tochtje rond het paleis gaan.

Willem-Alexander laat zich van zijn meest romantische kant zien en gaat opnieuw op zijn knieën voor zijn vrouw, en pakt haar hand liefdevol vast.

,,Ruim twintig jaar later, zelfde plek. Genieten op het ijs!”- WA, is er te lezen bij het bericht.

De koning vroeg Máxima in januari 2001 tijdens een privéschaatsles op de vijver ten huwelijk. ,,Het was een mooie vrijdagmiddag en ik dacht Máxima moet toch leren schaatsen”, zei Willem-Alexander over het aanzoek. ,,Wat is er nou Hollandser dan schaatsen?”

Meer DenD